Scharnierdeuren

Stalen binnenpui
met scharnierdeur

Combineer jouw Stalendeurenvergelijker.nl -binnenpui met een scharnierdeur. Sfeervol en praktisch. Ben je nieuwsgierig naar de prijzen? Ga naar de configurator en stel zelf je pui samen.

Stel zelf jouw stalen binnenkozijn samen

Van vloer tot plafond

Een stalen binnenpui reikt van de vloer tot aan het plafond. We hebben veel tijd en aandacht besteed aan het ontwikkelen van een rank design. Daardoor oogt de binnenpui strak en modern. Bovendien is er alle ruimte voor glas. En dus voor heerlijk veel. Elke ruimte oogt optisch groter.


Daarom een scharnierdeur

Een scharnierdeur is de meest toegepaste deur. Dankzij de paumelle scharnieren kan de deur helemaal open naar één kant. Je hebt de keuze uit diverse typen glas: helder glas, mat glas, draadglas of geluidsabsorberend glas. En wil je een traditionele handgreep of een magneetsluiting?

Bekijk je binnenpui in 3D

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste binnenpui op de markt
  • Nederlands vakwerk

Stel eenvoudig je binnenpui samen

Inclusief opmeten en montage

Nadat we jouw bestelling binnen hebben, maken we een afspraak om langs te komen. We nemen dan de exacte maten op, zodat jouw pui gegarandeerd past. We maken jouw pui in ons eigen staalatelier. Nederlands vakwerk dus! Ook de montage verzorgen we voor je.