Loftdeuren

Stalen loftdeuren
met glas

Een loftdeur is een ophangsysteem waaraan een schuifdeur hangt. Bijvoorbeeld voor een deuropening van je woonkamer, slaapkamer of badkamer. Maar je kunt een loftdeur natuurlijk ook toepassen voor een kast.Of combineren met een vaste stalen pui. Met een stalen loftdeur van Stalendeurenvergelijker.nl creëer je een unieke sfeer in je huis, kantoor of winkel. Stijlvol én stoer.

Stel zelf jouw loftdeur samen

Vakkundige montage is inclusief

Wij monteren uw loftdeur op een professionele manier. Het systeem bestaat uit een ophangsysteem (de rails) en de deur zelf, die met hangrollen aan de rails wordt bevestigd. Het softclose-systeem zorgt dat de deur altijd zachtjes afremt en de deuropening goed afsluit. Bouwkundige aanpassingen zijn niet nodig. Tenzij je een vaste deur vervangt door een loftdeur, want dan kun je het deurkozijn weghalen. Waar je natuurlijk wel op moet letten is, dat je één van de wanden naast de deur kunt vrijhouden. Rechts of links van de deuropening. Lukt dat niet? Dan kun je beter kiezen voor een stalen scharnierdeur.


Slank ontwerp,
veel glas

De loftdeuren van Stalendeurenvergelijker.nl kenmerken zich door een slank ontwerp en de royale toepassing van glas. Daardoor ogen onze deuren (en trouwens ook onze stalen binnenkozijnen en stalen binnenpuien) zowel industrieel als modern minimalistisch. Het vele glas zorgt voor veel licht en een gevoel van ruimte.

UNIEKE 3D WEERGAVE

Stel zelf jouw stalen loftdeur samen

Ben je enthousiast over dit systeem? Dan wil je vast weten wat een Stalendeurenvergelijker.nl loftdeur kost. Ga hiervoor naar onze online configurator. Hier stel je zelf je stalen loftdeur samen. Je kiest de maten en de vlakverdeling van de deur. En je bepaalt welk glas je wilt (helder, mat, draadglas, geluidsabsorberend). En voilà: de prijs komt tevoorschijn. Dat is de definitieve prijs. Vervolgens kun je de deur van je keuze bestellen.

In onze dynamische 3D configurator kun je ook de kleur instellen van zowel de deur als de wand. Zo krijg je een prachtig beeld van het resultaat bij jou thuis. Een hele beleving!

Design je deur in 3D

  De beste deal voor uw project

  Nederlands maatwerk

  Geselecteerde vakpartners

 Inclusief inmeten en montage

Stel zelf jouw stalen loftdeur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste stalen binnendeur op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Ga naar de configurator

Inclusief opmeten en monteren

We komen eerst nog even langs om de exacte maten op te nemen. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw pui gaat passen. Daarna maken we jouw schuifdeuren in ons eigen staalatelier. Tot slot monteren we je schuifdeuren bij je thuis of op kantoor.