Stalen puien

Stalen puien
met glas

Steeds meer mensen kiezen voor een stalen binnenpui. Vanwege de sfeer en uitstraling, en vanwege de licht en ruimte die zo’n pui biedt. Bij Stalendeurenvergelijker.nl kun je terecht voor karaktervolle binnenpuien die bestaan uit een vaste pui in combinatie met een scharnierdeur, een taatsdeur of een schuifdeur. Met onze configurator stel je zelf je binnenpui samen. Je weet dan meteen de exacte kosten.

Stel eenvoudig jouw binnenpui samen

Daarom Stalendeurenvergelijker.nl

Een binnenpui van Stalen Deuren & Co herken je aan de slanke profielen en het stijlvolle en hoogwaardige design. Dankzij het minimalistische ontwerp is er veel glas. Dat geeft heerlijk veel licht en optische ruimte. We werken jouw binnenramen af met een speciale verf in een mat-antraciet/zwarte kleur: Stoer Zwart. Deze lak ademt de sfeer van statige 19e-eeuwse panden. Stalendeurenvergelijker.nl is gebaseerd op het traditionele stoeltjesprofiel uit de jaren twintig. Je ziet dit profiel terug in fabrieken, kerken, kantoren en villa’s uit die tijd. Met onze producten haal je dus een stuk historie in huis.

Geschikt in elke ruimte

Een Stalendeurenvergelijker.nl binnenpui is overal toepasbaar. In huis, kantoor, winkel en restaurant. Ze past in zowel moderne twee-onder-een-kappers en appartementen als bijvoorbeeld oude boerderijen. En in zowel een modern, klassiek, landelijk als minimalistisch interieur. Méér sfeer, méér licht, méér ruimte.

Stalen pui
met scharnierdeur

Combineer jouw Stalendeurenvergelijker.nl -binnenpui met een scharnierdeur. Sfeervol en praktisch. En optimaal tochtwerend.


Meer over stalen pui met scharnierdeur

Stalen pui
met taatsdeur

Een Stalendeurenvergelijker.nl binnenpui in combinatie met een taatsdeur is het summum van stijl, sfeer en praktisch gemak.


Meer over stalen pui met taatsdeur

Stalen pui
met schuifdeur

Combineer een vaste Stalendeurenvergelijker.nl -pui met eenzelfde schuifdeur en je krijgt een stijlvol, sfeerrijk en karakteristiek geheel.


Meer over stalen pui met schuifdeur