Taatsdeuren

Stalen taatsdeuren
met glas

Heb je gevoel voor sfeer en stijl? En zoek je iets speciaals voor in huis of op kantoor? Kies dan voor een stalen taatsdeur van Stalendeurenvergelijker.nl. Zo’n deur ziet er niet alleen mooi uit, ze biedt ook veel gemak en comfort. Onze taatsdeur heeft ranke kozijnen en daardoor heel veel glas. Wat een weelde, al dat licht en die optische ruimte!

Stel zelf uw stalen taatsdeur samen

De voordelen van
een stalen taatsdeur

Een stalen taatsdeur biedt veel comfort en ziet ook heel mooi uit. Een taatsdeur draait om zijn verticale as, waarbij de draaipunten aan de bovenkant en de onderkant van de deur zitten. Daardoor is er geen kozijn in de wand nodig. Een taatsdeur biedt veel comfort, omdat je de deur altijd kan openduwen in de looprichting. De deur gaat in beide kanten open tot 90 graden. Als hiervoor ter plekke voldoende ruimte is, komen de voordelen van een taatsdeur volledig tot zijn recht. Laat de deurspleten van de taatsdeuren vrij. Die zijn goed voor de luchtcirculatie in huis. Zeker bij luchtverversingsinstallaties (mechanische ventilatie of balansventilatie met warmteterugwinning) is dit belangrijk.

Daarom een Stalendeurenvergelijker.nl taatsdeur

Een stalen taatsdeur van Stalendeurenvergelijker.nl is het summum van elegantie en uitstraling. Dit is te danken aan het ranke en strakke ontwerp met zo min mogelijk staal en zoveel mogelijk, gehard, glas. Hoewel de oorsprong van het ontwerp ligt in de jaren twintig, past het helemaal in de minimalistische trend.

UNIEKE 3D WEERGAVE

Bestel jouw
taatsdeur online

Een stalen taatsdeur van Stalendeurenvergelijker.nl bestel je eenvoudig via onze online configurator. Kies de maatvoering, de handgrepen en het type veiligheidsglas of gelaagde glas, bijvoorbeeld helder, mat of draadglas. In onze dynamische 3D configurator kun je ook de kleur instellen van zowel de deur als de wand. Zo krijg je een prachtig beeld van het resultaat bij jou thuis. Een hele beleving!

Ben je helemaal tevreden met de deur die je zelf hebt samengesteld? Dan zie je direct wat deze deur kost. Vervolgens bestel je de deur direct online. Wij komen langs om de exacte maten op te nemen. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw taatsdeur past. We maken jouw deur in ons eigen staalatelier. Daarna monteren we de deur bij je thuis.

Design je deur in 3D

Geschikt voor vloerverwarming

Een Stalendeurenvergelijker.nl taatsdeur is natuurlijk geschikt voor vloerverwarming. We monteren de taatsscharnier namelijk in de onderbalk. Deze balk is hierdoor slechts 6 cm dik, waardoor het slanke ontwerp intact blijft. Vervolgens bevestigen we de bevestigingsplaat op de vloer, met schroeven van slechts 5 mm lengte.

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van een stalen pui met een stalen taatsdeur. Het resultaat is een elegante wand die zorgt voor sfeer, licht en ruimte.

Meer over een stalen pui met taatsdeur

  De beste deal voor uw project

  Nederlands maatwerk

  Geselecteerde vakpartners

 Inclusief inmeten en montage

Een leven lang woonplezier

Wie die eenmaal een Stalendeurenvergelijker.nl -taatsdeur heeft  gekocht, wil nooit meer anders. Dat kan ook, want onze deuren (en trouwens ook onze stalen kozijnen binnen en stalen binnenpuien) gaan oneindig lang mee. Dat betekent: woonplezier voor het leven.

Stel zelf uw stalen deur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste stalen binnendeur op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Ga naar de configurator