Prijzen

Prijzen
stalen binnenkozijnen

Heb je plannen om een stalen binnenkozijn te kopen? Bij Stalendeurenvergelijker.nl kan dat online. Onze stalen binnenkozijnen onderscheiden zich door stijl, sfeer en karakter. Ben je nieuwsgierig naar de kosten? Met onze configurator stel je zelf je binnenkozijn samen en komen we snel met een goed advies en een eerlijke prijs

 

configureer hier jouw stalen binnenkozijn

Stalendeurenvergelijker.nl :
de stijlvolle industriële look

Een binnenkozijn van Stalendeurenvergelijker.nl herken je aan de stijlvolle, industriële look. Onze kozijnen zijn gebaseerd op het stoeltjesprofiel uit de jaren twintig. Je vindt ze in statige fabrieken, kerken, kantoren en villa’s uit die tijd. De architecten Dudok en Rietveld zijn bekende exponenten van deze karakteristieke ontwerpstijl.

Veel licht en ruimte

We maken stijlvolle, dunne profielen. Dat gebeurt in ons staalatelier. Onze vakmensen zorgen voor een minimalistisch, strak kozijn met veel glas. Dat betekent: veel licht en ruimte. We monteren dit kozijn op een scheidingsmuurtje óf van vloer tot plafond. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van een stalen pui met scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeuren.

UNIEKE 3D WEERGAVE

Zo werkt de configurator

In onze configurator stel je zelf je stalen binnenkozijn samen. Je bepaalt onder meer de maten en het gewenste glas. Helder glas, mat glas, draadglas of geluidswerend glas. In onze dynamische 3D configurator kun je ook de kleur instellen van zowel de kozijnen als de wand. Zo krijg je een prachtig beeld van het resultaat bij jou thuis. Een hele beleving!

Als je alles hebt ingevuld, rolt daaruit een prijs. Dat is de definitieve prijs. Vervolgens kun je het binnenkozijn online bestellen. Wij komen dan eerst nog langs om alles exact op te nemen. Ook de montage voeren we voor je uit.

Ja, graag de prijzen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • Het slankste stalen binnenraam op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Design je deur in 3D

  De beste deal voor uw project

  Nederlands maatwerk

  Geselecteerde vakpartners

 Inclusief inmeten en montage