Stalen kozijnen

Stalen kozijnen
(binnenramen)

Wil je een scheiding aanbrengen tussen verschillende plekken in je huis of kantoor? En moet het smaakvol en met behoud van licht? Kies dan voor stalen binnenkozijnen van Stalendeurenvergelijker.nl Daarmee creëer je een prachtige eyecatcher. Stijlvol, sfeerrijk én robuust. Op deze website stel je zelf je binnenramen samen. Je weet gelijk wat het kost en kunt online bestellen.

Stel zelf jouw binnenkozijnen samen

Creëer
transparante afscheidingen

Met stalen binnenkozijnen creëer je een afscheiding tussen diverse ruimten. Zoals tussen de leef- en het werkgedeelte. Tussen woonkamer en thuiskantoor. Of tussen keuken en woonkamer. Op kantoor realiseer je met stalen binnenkozijnen transparante stiltewerkplekken en overlegruimten. In restaurants creëer je zo gezellige hoekjes met voldoende privacy. We plaatsen een stalen binnenraam meestal in een scheidingswand. Wil je een volledig transparante scheidingswand? Kies dan voor een stalen binnenpui.

Stalendeurenvergelijker.nl :
robuust én elegant

Wil je écht iets bijzonders? Kies dan voor een de binnenkozijnen van Stalendeurenvergelijker.nl. Deze combineren elegantie en stijl met een stoere, industriële uitstraling uit vervlogen tijden. Onze ranke kozijnen zijn gebaseerd op het traditionele stoeltjesprofiel uit de jaren twintig. Je kent dit profiel van de fabrieken, kerken, kantoren en villa’s die architecten als Dudok, Duiker en Rietveld ontwierpen. En nu kun jij hiermee ook je eigen huis, kantoor, winkel of restaurant een totaal andere sfeer geven.

Minimalistisch ontwerp,
VEEL GLAS

De stalen binnenramen van Stalendeurenvergelijker.nl staan garant voor behoud van licht en optische ruimte. Dat is te danken aan de ranke profielen, waardoor het veiligheidsglas of gelaagde glas alle ruimte krijgt. Je kunt kiezen voor helder glas of mat glas, voor geluidsabsorberend glas en draadglas. ook voor mat glas.

Design je deur in 3D

Stel zelf uw stalen deur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste stalen binnendeur op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Ga naar de configurator

Wij verzorgen de montage

Kies je voor een binnenraam van Stalendeurenvergelijker.nl ? Dan komen we eerst langs om de exacte maten op te nemen. Daarna maken we jouw binnenkozijn in ons eigen staalatelier. Nederlands vakwerk dus! We werken jouw binnenramen af met een speciale verf in een mat-antraciet/zwarte kleur: Stoer Zwart. Deze lak ademt de sfeer van statige 19-eeuwse panden.