Schuifdeuren

Stalen schuifdeuren
met glas

Zien ze er niet prachtig stijlvol uit, de stalen schuifdeuren van Stalendeurenvergelijker.nl? slank, elegant en met een industriële look. Een eycatcher van jewelste in huis of kantoor.

Stel zelf jouw stalen schuifdeur samen

De voordelen
van schuifdeuren

Het grote, praktische voordeel van schuifdeuren? Ze besparen ruimte. Want in tegenstelling tot bij een scharnierdeur of een taatsdeur kun je de ruimte effectief benutten. En zeg nou zelf, onze stalen schuifdeuren zijn ook heel stijlvol en sfeerrijk.

De stalen schuifdeuren van Stalen Deuren & Co

Met de schuifdeuren van Stalendeurenvergelijker.nl zorg je voor scheiding van ruimtes, mét behoud van licht. Want we houden de stalen profielen bewust zo slank mogelijk. Dit zorg voor een minimalistische, industriële look en veel toepassing van glas. En glas zorgt voor veel licht en optische ruimte. Helemaal als je kiest voor de combinatie van stalen binnenpuien met taatsdeuren.

Met wielen of een schuifrail

Je kunt kiezen uit twee systemen: met wielen of met een schuifrail. De Loft-uitvoering met wielen zijn extra stoer, omdat ze de industriële look van je schuifdeuren benadrukken. Een schuifrail oogt vooral stijlvol en is uitvoerbaar met softclose, zodat de deuren altijd zachtjes dichtgaan. Je bedient de deuren eenvoudig met een staafgreep. Liever een enkele schuifdeur?

Vraag een offerte aan


Optie:

combinatie met stalen binnenpui

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van een stalen binnenpui met schuifdeuren. Het resultaat is een complete Stalendeurenvergelijker.nl -wand die zorgt voor sfeer, licht en ruimte.

Meer over een stalen pui met schuifdeuren

UNIEKE 3D WEERGAVE

Bestel jouw
schuifdeur online

Ben je blij met je keuze? Dan kun je ‘m online bestellen. Wees gerust, we komen eerst nog even langs om de exacte maten op te nemen. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw pui gaat passen. Daarna maken we de schuifdeuren in ons eigen staalatelier. Ook de montage verzorgen we natuurlijk.

Design je deur in 3D

  De beste deal voor uw project

  Nederlands maatwerk

  Geselecteerde vakpartners

 Inclusief inmeten en montage

Stel zelf uw stalen deur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste stalen binnendeur op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Ga naar de configurator

Vele tevreden kopers gingen je voor

Je bent niet de eerste die valt voor onze stalen binnendeuren. En beslist ook niet te laatste. Vele tevreden kopers gingen je voor. En wie eenmaal een Stalendeurenvergelijker.nl deur heeft gekocht, wil nooit meer anders. Hoeft ook niet. Want onze oerstevige producten gaan een leven lang mee.

Bekijk portfolio