Industrieel interieur

Inspiratie
voor een industriële inrichting

Steeds meer mensen kiezen voor een industriële inrichting. Denk aan oude meubels die rechtstreeks afkomstig lijken te komen uit een fabriek of bouwplaats. Aan materialen die in kale vorm worden toegepast, zoals lampen met de bedrading in het zicht. En aan stalen elementen in huis. De stalen producten van Stalendeurenvergelijker.nl dragen hieraan bij. Onze binnendeuren, binnenkozijnen en binnenpuien zijn gebaseerd op het stoeltjesprofiel uit de jaren twintig. In combinatie met warme materialen creëer je een heerlijke plek om te wonen of te werken. want of het nou gaat om je eigen woonkamer, een kantoor of een winkel, een industriële inrichting komt overal tot zijn recht.

Enkele industriële stalen deur en een dubbele uitvoering

Een industriële woonkamer is karaktervol én straalt warmte en eigenheid uit. Onze stalen kozijnen, puien of stalen deuren dragen daaraan bij.

Industriële inrichting woonkamer

Is je slaapkamer toe aan een make-over? En heb je plannen voor een industriële inrichting van je slaapkamer? Klik en laat je inspireren.

Industriële inrichting slaapkamer

De stoere sfeer van vervlogen tijden gecombineerd met het comfort van vandaag. Een heerlijke plek om te werken en om klanten te ontvangen.

Industrieel kantoor

Stel zelf uw stalen deur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste stalen binnendeur op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Ga naar de configurator

Vele tevreden kopers gingen je voor

Je bent niet de eerste die valt voor onze stalen binnendeuren. En beslist ook niet te laatste. Vele tevreden kopers gingen je voor. En wie eenmaal een Stalendeurenvergelijker.nl deur heeft gekocht, wil nooit meer anders. Hoeft ook niet. Want onze oerstevige producten gaan een leven lang mee.

Bekijk portfolio