Scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren
met glas

Een scharnierdeur is de meest toegepaste binnendeur. Dankzij het ranke ontwerp valt er zoveel mogelijk licht naar binnen en krijg je een gevoel van ruimte. De paumelle scharnieren zorgen ervoor dat de deur helemaal naar één kant open kan. Een stalen scharnierdeur is een sfeervolle eyecatcher in elke ruimte. In huis, op kantoor, in winkels en restaurants.

Kies uit diverse maten,
rasterpatronen en typen glas

Een stalen scharnierdeur van Stalendeurenvergelijker.nl herken je onmiddellijk aan het slanke ontwerp. Sterker nog, onze deuren zijn de slankste op de markt. Juist dat minimalistische design spreekt veel mensen aan. Je kunt kiezen uit diverse rasterpatronen. En uit diverse typen veiligheidsglas: helder glas, mat glas, draadglas of geluidsabsorberend glas. En wil je een traditionele handgreep of een magneetsluiting? Een traditionele handgreep benadrukt de industriële stijl, een magneetsluiting zorgt voor een strak design. We werken jouw binnenramen af met een speciale verf in een mat-antraciet/zwarte kleur: Stoer Zwart. Deze lak ademt de sfeer van statige 19-eeuwse panden.

Optie:

combinatie met stalen binnenpui

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van een stalen binnenpui met een scharnierdeur. Het resultaat is een complete Stalendeurenvergelijker.nl -wand die zorgt voor sfeer, licht en ruimte.

Meer over een stalen pui met scharnierdeur

UNIEKE 3D WEERGAVE

Bestel jouw
scharnierdeur online

Kies je voor een stalen scharnierdeur van Stalendeurenvergelijker.nl ? Dat kan via de online configurator. Je weet dan precies wat de deur jou gaat kosten. Ben je enthousiast over de deur? Dan bestel je ‘m online. Wij komen dan langs om de juiste maten op te nemen. We maken jouw scharnierdeur in ons eigen staalatelier in Nederland. En als de deur klaar is, monteren we ‘m bij je thuis.

Design je deur in 3D

  De beste deal voor uw project

  Nederlands maatwerk

  Geselecteerde vakpartners

 Inclusief inmeten en montage

Stel zelf uw stalen deur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste stalen binnendeur op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Ga naar de configurator

Vele tevreden kopers gingen je voor

Je bent niet de eerste die valt voor onze stalen binnendeuren. En beslist ook niet te laatste. Vele tevreden kopers gingen je voor. En wie eenmaal een Stalendeurenvergelijker.nl deur heeft gekocht, wil nooit meer anders. Hoeft ook niet. Want onze oerstevige producten gaan een leven lang mee.

Bekijk portfolio