Prijzen

Prijzen
stalen binnendeuren

Overweeg je om een of meerdere stalen binnendeuren te kopen? De deuren van Stalendeurenvergelijker.nl zijn het summum van stijl, sfeer en karakter. Kies uit een scharnierdeur, een taatsdeur, een schuifdeur of een loftdeur. Of een combinatie daarvan natuurlijk. Wil je weten wat onze binnendeuren kosten? Via onze configurator stel je zelf jouw binnendeur samen en komen we snel met een goed advies een een eerlijke prijs. 

 

Configureer hier jouw stalen binnendeur

Stalendeurenvergelijker.nl :
de elegante industriële look

De stalen binnendeuren van Stalendeurenvergelijker.nl zijn gebaseerd op het stoeltjesprofiel uit de jaren twintig. Architecten zoals Rietveld en Dudok pasten dit toe in de fabrieken, kerken, kantoren en villa’s die zij ontwikkelden. Gebaseerd op dit profiel maken wij de slankste deuren van Nederland. Het resultaat: een stijlvol, minimalistisch ontwerp dat sfeer, licht en ruimte schept.

Inclusief opmeten en monteren

Als je bij ons een binnendeur, binnenraam of binnenpui bestelt, dan komen wij altijd eerst bij je langs om de exacte maten op te nemen. Daarna maken we jouw product in ons eigen staalatelier Nederlands vakwerk! Tot slot monteren we jouw binnendeur.

UNIEKE 3D WEERGAVE

Zo werkt de configurator

In onze configurator stel je zelf je stalen binnendeur samen. Je kiest het type binnendeur: een scharnierdeur, een taatsdeur, een schuifdeur of een loftdeur. Je voert de gewenste maten in, bepaalt de positie en kiest het draaimechanisme. En je maakt een keuze voor de vlakverdeling van de deur. In onze dynamische 3D configurator kun je ook de kleur instellen van zowel de deur als de wand. Zo krijg je een prachtig beeld van het resultaat bij jou thuis. Een hele beleving!

Als je alles hebt ingevuld, rolt daaruit een prijs. Besluit je de deur van je keuze te bestellen, dan betaal je exact die prijs. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

 

Design je deur in 3D

  De beste deal voor uw project

  Nederlands maatwerk

  Geselecteerde vakpartners

 Inclusief inmeten en montage

Stel zelf uw stalen deur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste stalen binnendeur op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Ga naar de configurator

Vele tevreden kopers gingen je voor

Je bent niet de eerste die valt voor onze stalen binnendeuren. En beslist ook niet te laatste. Vele tevreden kopers gingen je voor. En wie eenmaal een Stalendeurenvergelijker.nl deur heeft gekocht, wil nooit meer anders. Hoeft ook niet. Want onze oerstevige producten gaan een leven lang mee.

Bekijk portfolio