Prijzen

Stalen puien
prijzen

De stalen puien van Stalendeurenvergelijker.nl zijn een stijlvolle eyecatcher in elke ruimte. Van huis tot winkel. Van kantoor tot restaurant. Wil je weten wat onze stalen puien kosten? Via onze configurator stel je zelf eenvoudig jouw stalen binnenpui samen en komen we snel met een goed advies en een eerlijke prijs.

Configureer hier jouw stalen binnenpui

Stalendeurenvergelijker.nl :
de elegante industriële look

De stalen puien van Stalendeurenvergelijker.nl  kenmerken zich door stijl en sfeer. Dat komt omdat ze zijn gebaseerd op het stoeltjesprofiel uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Je ziet dit profiel terug in de statige kerken, fabrieken, kantoren en villa’s uit die tijd. Architecten zoals Rietveld en Dudok pasten dit profiel toe in hun ontwerpen. Gebaseerd op het stoeltjesprofiel maken wij de slankste binnenpuien van Nederland. Dat zorgt niet alleen voor een stijlvol, minimalistisch ontwerp, maar ook voor veel lichtinval en optische ruimte.


Inclusief opmeten en monteren

Je kunt er zeker van zijn dat de stalen binnenpui die je online bestelt, ook echt past. Want nadat we jouw bestelling hebben ontvangen, komen we langs om de exacte maten op te nemen. We maken de pui ons in eigen staalatelier. Nederlands vakwerk dus! Daarna monteren we jouw binnenpui bij jou op locatie.

UNIEKE 3D WEERGAVE

Zo werkt
de configurator

Met onze configurator stel je zelf je stalen binnenpui samen. Je voert de maten in. En bepaalt het type glas, zoals helder glas, matglas, draadglas en geluidswerend glas. In onze dynamische 3D configurator kun je ook de kleur instellen van zowel de binnenpui als de wand. Zo krijg je een prachtig beeld van het resultaat bij jou thuis. Een hele beleving!

Heb je alles ingevuld? Dan rolt daaruit een prijs. Wil je de pui bestellen, dan betaal je precies die prijs. Je weet dus direct waar je aan toe bent. En heb je vragen? Neem dan beslist even contact met ons op.

Graag een prijs berekenen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • Het slankste stalen binnenraam op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Design je deur in 3D