Industriële inrichting woonkamer

Industriële
inrichting woonkamer

Een industriële inrichting kenmerkt zich door de toepassing van veel donkere kleuren zoals bruin (leer) en zwart en veel metalen elementen. En houd het vooral basic. Voeg dus niet teveel woonaccessoires toe. Want dat zorgt ervoor dat de industriële elementen goed tot hun recht komen.

Dubbele stalen deuren in blank staal uitvoering

Warmte in huis


Veel mensen denken dat een industriële inrichting kil is. Dat is een misverstand. De juiste combinatie van kleuren geeft jouw woonkamer veel warmte en een persoonlijke touch. Het gaat om een juiste afstemming tussen materialen als hout, metalen en leer. En om de juiste kleurencombinaties van wanden en vloer, meubels en (metalen) elementen. Stem dit goed op elkaar af en je hebt een industrieel ingerichte woonkamer die stoer en karaktervol is én warmte en eigenheid uitstraalt.

Stel zelf uw stalen deur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste stalen binnendeur op de markt
  • Nederlands vakwerk

 

Ga naar de configurator

Stalen deuren, ramen en binnenpuien

Stalen binnendeuren, ramen en puien geven jouw woonkamer de industriële look waar je naar op zoek bent. De producten van Stalendeurenvergelijker.nl zijn geënt op het stoeltjesprofiel uit de jaren twintig. Je waant je ermee in de jaren twintig van de vorige eeuw. De tijd van statige en stoer ogende fabrieken, kerken, kantoren en villa’s.