Taatsdeuren

Stalen binnenpui
met taatsdeur

Een Stalendeurenvergelijker.nl -pui met taatsdeur is het summum van elegantie, sfeer en comfort. En dankzij de toepassing van het zwarte staal ook heel karakteristiek. Je bestelt een Stalendeurenvergelijker.nl -pui eenvoudig online. Ben je nieuwsgierig naar de prijzen? Ga naar de configurator en stel zelf je pui samen.

Stalen Deuren & Co
historie ontmoet modern minimalisme

Een Stalendeurenvergelijker.nl -binnenpui is een bijzondere synthese van de jaren-twintig-stijl met modern design. Daardoor past onze pui in elk interieur: modern, klassiek, landelijk en minimalistisch. Dat blijkt ook. Want we monteren in zowel twee-onder-een-kapwoningen en appartementen als monumentale huizen en oude boerderijen. Overal brengt onze pui sfeer en karakter. En: licht en optische ruimte!

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait. Daardoor is er geen kozijn in de wand nodig. In combinatie met de vaste binnenpui krijg je dus een prachtig geheel. Een taatsdeur is stijlvol én praktisch. Want de deur opent met de looprichting mee. Aan beide kanten opent de deur tot 90 graden. Let er dus op dat je voldoende vrije ruimte hebt in je huis of kantoor. Laat de deurspleten van de taatsdeuren vrij. Die zijn goed voor de luchtcirculatie in huis. Zeker bij luchtverversingsinstallaties (mechanische ventilatie of balansventilatie met warmteterugwinning) is dat belangrijk.

Taatsdeur vanaf vloer naar plafond

Gewoon geschikt voor vloerverwarming

Een Stalendeurenvergelijker.nl -pui met taatsdeur is gewoon geschikt voor vloerverwarming. En dat is beslist niet bij elke aanbieder het geval. Dat komt omdat wij het taatsscharnier monteren in de onderbalk. Deze balk is hierdoor maar 6 cm dik, wat zorgt voor een slank ontwerp. De bevestigingsplaat monteren we op de vloer met 5mm korte schroeven. De vloerverwarming blijft dus onaangetast.

UNIEKE 3D WEERGAVE

Zelf samenstellen

Met behulp van onze configurator stel je zelf jouw binnenpui met taatsdeur samen. Je voert onder meer de maten in en selecteert het glas dat je wilt (helder glas, matglas, draadglas of geluidwerend glas). In onze dynamische 3D configurator kun je ook de kleur instellen van zowel de binnenpui met taatsdeur als de wand. Zo krijg je een prachtig beeld van het resultaat bij jou thuis. Een hele beleving!

Vervolgens rolt hieruit de prijs. Het gaat hier om de exacte prijs en dus niet om een indicatie. Vervolgens bestel je pui direct online.

Design je deur in 3D

Stel zelf je binnenpui
met taatsdeur samen

  • Een eyecatcher in elke ruimte
  • De slankste binnenpui op de markt
  • Nederlands vakwerk

 Ga naar de configurator

Inclusief opmeten en montage

Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, maken we een afspraak om de exacte maten op te meten. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw binnenpui gaat passen. We maken jouw pui in ons eigen staalatelier (Nederlands vakwerk!) en komen langs om deze te monteren.